+31 (0) 6 1560 4909 info@digiyou.nl

Ontdek ’s werelds enige modulaire, cloud-managed WiFi systeem.

Open Mesh maakt de uitrol van beveiligde draadloze netwerken gemakkelijk, tegen een fractie van de tijd en kosten van traditionele netwerken.

Modulair design

Accesspoints en behuizingen van Open Mesh  zijn ontworpen om naadloos samen te werken. Kies gewoon het accesspoint dat is geoptimaliseerd om aan uw eisen en wensen te beantwoorden. Qua bereik, snelheid, of laagste kosten. Kies daarna eventueel de juiste behuizing dat het beste in uw omgeving past.
Verander elk accesspoint in een traditioneel plafondmodel, een outdoor unit met mooi en praktisch design, of een muurbevestiging met ethernet poorten. Verruil, upgrade, verplaats wanneer u maar wil.

Revolutionair laag geprijsd

De hardware van Open Mesh kost een fractie van andere cloud-managed, mesh enabled, draadloze oplossingen. Met hardware die vanaf het begin is ontworpen om zelfs in het smalste budget te passen, samen met een compleet gratis cloud controller, is Open Mesh de logische keuze voor kostengevoelige implementaties. Maar laat u niet misleiden door de lage prijs: Open Mesh voldoet aan, of overtreft zelfs, de prestaties van andere oplossingen die tien keer meer kosten. Met accesspoints vanaf slechts € 123,- (ex. BTW) bewijst Open Mesh hoe gemakkelijk en betaalbaar cloud-managed draadloze netwerken kunnen zijn.

Mesh enabled

Elk Open Mesh accesspoint heeft standaard de mesh functionaliteit ingeschakeld. Dit houdt in dat de accesspoints op de traditionele manier kunnen worden geïnstalleerd, bekabeld aan het netwerk. Maar er kunnen ook extra accesspoints worden toegevoegd die alleen van spanning hoeven te worden voorzien, zodat er geen ethernet bekabeling nodig is, om bijvoorbeeld de dekking uit te breiden of gaten in de dekking op te vullen. Alle accesspoints werken samen om een zelf organiserend, zelf herstellend draadloos netwerk te vormen, waardoor apparaten naadloos kunnen roamen tussen de verschillende accesspoints. Breid uw netwerk tot in de verste uithoeken van het gebouw uit, zonder ethernet bekabeling. Sluit gebieden zonder WiFi dekking gemakkelijk uit.

Cloud managed

Waar vroeger speciale on-site servers of controllers nodig waren, kan het netwerk nu centraal worden beheerd via de cloud met de gratis CloudTrax web en mobiele apps. Of het nu gaat om de inzet van een enkel accesspoint of duizenden over meerdere sites, CloudTrax is krachtig genoeg om aan de eisen van IT-professionals te voldoen. Terwijl het ook nog eenvoudig genoeg is voor iemand die weinig ervaring met netwerkbeheer heeft. En de prijs? Het is gratis: ieder voor CloudTrax geschikt Open Mesh apparaat bevat een nooit verlopende CloudTrax licentie.

Altijd een perfecte match

Open Mesh maakt het gemakkelijk, om daar draadloze dekking te brengen, precies waar je het nodig hebt. Met een serie van eenvoudig toe te passen behuizingen. De accesspoints kunnen bevestigd worden aan een muur, een plafond, een paal, de tak van een boom bij wijze van spreken….. Open Mesh behuizingen zijn speciaal ontworpen voor de kleine, krachtige OM Series accesspoints en passen naadloos in elk kantoor, hotel, magazijn of flatgebouw. U ziet het draadloze netwerk; niet het accesspoint.

Flexibele power opties

Open Mesh OM Series accesspoints supporten 12-24v passive PoE dus dezelfde (ethernet)kabel die het accesspoint van data voorziet, brengt ook de voeding naar het accesspoint. Met het gebruikt van een single-port, een eight-port, of een twelve-port rackmount passive PoE injector, kun je de accesspoints tot een afstand van 100 meter van stroom en data voorzien. Wilt u een PoE switch gebruiken? Geen probleem, Uptime Solutions levert daar de S-series switches voor. Dit zijn Cloud(Trax) managed PoE switches van Open Mesh. Uw netwerk voorzien van stroom is nog nooit zo eenvoudig geweest.